Pre-HBO Leiden

Alfa-Gamma Topprogramma


Pré-HBO is er voor studenten die meer willen. Meer persoonlijke ontwikkeling. Meer dan hun eigen vakgebied. Meer om je verantwoordelijk voor te voelen. Meer dan vandaag en morgen.

Binnen het Honoursprogramma zijn er verschillende trajecten. De Hogeschool heeft 2 prachtig programma’s voor Havisten die meer willen en meer kunnen in het Pré-HBO. Leerlingen met talen en maatschappijvakken (alfa en gamma, profielen CM en EM) mogen al in Havo 4 meelopen met een traject op de Hogeschool Leiden. Zij krijgen dan ook professionele begeleiding voor hun PWS en ronden deze soms af in H4.

Havo Bèta Topprogramma

Als je in 4 Havo zit met een N-profiel en je kunt of wil meer, kun je samen met  geselecteerde leerlingen van andere scholen naar één van drie hogescholen: Hogeschool Leiden, Inholland Delft of Hogeschool Rotterdam. Zij bieden programma’s zoals Virtual Reality app, 3D Food Printing , of Zorg & Technologie: Industrieel Product Ontwerpen. In juni is de afsluitende bijeenkomst tijdens International Festival of Technology Delft (IFOT).

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven