Gemeente Leiden

Zit je op de HAVO of het VWO en schrijf je in het komende schooljaar jouw profielwerkstuk? Als jouw onderwerp samenhangt met een thema dat tevens relevant is voor de gemeente Leiden, en je bent geïnspireerd door je omgeving…lees dan verder

Schrijf jij het komende jaar een profielwerkstuk?


De gemeente Leiden wil scholieren uit Leiden en omgeving graag op weg helpen met hun onderzoek. We geven je daarom de kans om in gesprek te gaan met onze beleidsmedewerkers over je onderzoek! Ook kan je bij ons terecht voor relevante data en informatie. Zo ben je op een leuke en leerzame manier bezig met actuele vraagstukken uit je eigen omgeving. Download Thema’s PWS Gemeente Leiden


Ben jij in voor een extra uitdaging? En heb jij een goed idee of initiatief?

Dan maak je ook kans om een keer in gesprek te gaan met een van de wethouders of de gemeentesecretaris! De gemeente Leiden houdt zich bezig met veel verschillende thema’s die zich afspelen in Leiden en de omgeving. Om je te helpen bij het kiezen van een onderzoeksvraag hebben we een aantal thema’s en onderwerpen met voorbeelden voor je geselecteerd. Zo krijg je een goed beeld van alle actuele onderwerpen die zich afspelen in de stad. Voor meer informatie, bekijk onze website of meer specifiek voor data, grafieken en onderzoeksrapporten deze pagina.


Wil jij je onderzoek schrijven over één van de thema’s uit onze pdf? Of heb je zelf een interessant onderwerp bedacht waar je de hulp van de gemeente bij nodig hebt?


Stuur je onderzoeksvoorstel op via onderstaand formulier en dan kijken we of we jou verder kunnen helpen! Vermeld hierin je naam, welk onderwerp je wilt onderzoeken en wat je gaat onderzoeken. Denk ook na over welke expertise, informatie of data je nodig hebt. Doe dit in maximaal één A-4tje. Wees er op tijd bij want er zijn per thema maar een beperkt aantal plekken beschikbaar bij onze medewerkers!


Aanmelding Onderzoeksvoorstel


Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven