PWS Markt Leiden

Een PWS wordt interessanter als het onderwerp relevant is voor een organisatie of bedrijf in de eigen leefomgeving van de leerling. Dus, zorg dat de AANLEIDING van je PWS relevant ofwel nuttig ofwel waardevol voor anderen is. Definieer dan je PROBLEEMSTELLING.

Hoe doe je dat? De Leidse PWS MARKT kan je die kans bieden!

Op de PWS Markt kun je actief contact maken met Leidse professionals. Je betrekt hen dan in je onderzoek. Zij weten wat wel en wat niet relevant is voor hun organisatie of bedrijf en waar behoefte aan is. De resultaten van jouw PWS kunnen hen zelfs helpen. Dit noem je de maatschappelijke of praktische relevantie van je PWS ofwel de toegevoegde waarde voor anderen in de maatschappij. Je kunt op de Markt oriënterende vragen stellen zoals:

  • Zijn er vraagstukken die in jullie organisatie spelen?
  • Zijn er problemen die jullie willen oplossen?
  • Zijn er ontwikkelingen (in de maatschappij) waar jullie organisatie graag op in wil spelen?
  • Zijn er nieuwe (bedrijfs- of organisatie-) plannen?

Voor bedrijven of musea is de markt een kans om inhoud of werkwijze onder de aandacht te brengen in de vorm van vraagstukken die onderzoek-waardig zijn.

In schooljaar 2019-2020 organiseren we de PWS Markt op de Hogeschool Leiden op 4 maart 2020. Dus ook een mooie kans om eens de Hogeschool Leiden te bezoeken!

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven